DWDD Boek van de Maand september 2014

In het nieuwe seizoen van DWDD komt de rubriek het “Boek van de Maand weer terug. Met in dit nieuwe seizoen een nieuw boekenpanel.

De boek handelaren Veronie Snijder-Kramer, Casper Luckerhof, Grietje Braaksma en Wouter Cajot zullen elke maand hun favoriete boek uitkiezen en gezamelijk één ultiem ‘Boek van de Maand’ kiezen.

Voor deze maand hebben zij de volgende boeken genomineerd:

  • Plenty more – Yotam Ottolenghi
  • Heilbrons hel – Jannetje Koelewijn
  • Oogst – Jim Crace
  • Kom hier dat ik u kus – Griet Op de Beeck

DWDD Boek van de Maand september 2014

Het boek Kom hier dat ik u kus van de schrijver Griet Op de Beeck is gekozen als DWDD Boek van de Maand september 2014.

Kom hier dat ik u kus is een roman over Mona, als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid.

Bekijk op bol.com

 

Overige genomineerde boeken – DWDD Boek van de Maand september 2014

Hieronder informatie over de overige genomineerde boeken voor DWDD Boek van de Maand september 2014.

 

Plenty more – Yotam Ottolenghi

Met het boek Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe en inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden.

De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten.

Bekijk op bol.com

 

Heilbrons hel – Jannetje Koelewijn

Heilbrons hel is een roman over mannen met geld en mannen die de wet moeten handhaven, en wat er gebeurt als hun wegen elkaar kruisen.

Waar rook is, is vuur. Cor Heilbron, topman van B4YOU, een groot internationaal voedingsmiddelenconcern, wordt verdacht van handel met voorkennis.

De officier van justitie die de zaak behandelt, is intussen met zijn hoofd ergens anders. Via een relatiebemiddelaar heeft hij een nieuwe vrouw leren kennen.

Intussen probeert een overmoedige journaliste de waarheid boven tafel te krijgen. Zij dreigt te worden meegesleurd in een schandaal waarvan ze de reikwijdte niet kan overzien.

Bekijk op bol.com

 

Oogst – Jim Crace

Oogst speelt zich af in een kleine, zelfvoorzienende boerengemeenschap. Aan de vooravond van het oogstfeest dienen zich drie vreemden aan in het dorp. Diezelfde avond brandt een deel van het hoofdgebouw af.

Buitenstaander Walter Thirsk ziet gedurende de daaropvolgende week het leven in het dorp ingrijpend en onomkeerbaar veranderen. Vanuit zijn perspectief vertelt hij over de angst van de dorpelingen voor het vreemde, voor verandering.

Bekijk op bol.com

 

De uitzending van het Boek van de Maand september gemist ? Bekijk deze hier terug.

Laat een reactie achter